Roxownia OTS 7.6 - Forum

FORUM ROXOWNIA OTS 7.6 Bo gra to roxx.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2010-02-04 13:36:33

GM LOnek

.:VIP:.

Punktów :   

gdy wszGM Lonek.

Wedla życzenia piszę na Forum o Unbana!
@@

Nick W Grze: GM Lonek , Szymus <>
Nick Forum: GM LOnek <>

Wczoraj miejsce miała nie przyjemna sytuacja dla mnie oraz może innego gracza. Ponieważ gdy wszedłem na OTS swoim harem tzn. "Szymus" Zaczołem Expić w każde inne miejsce szedł za mną gracz (nie pamietam nicku) Który zawsze mnie wybijał pomagał sobie tym że miałem 3k lvl a on większy o wiele i do tego mnie waliły monsters.Po którymś razie strasznie się zdenerwowałem z tego powodu i wszedłem na postać GM! Chciałem odrazu zbanować gracza ponieważ jest to złe zachowanie, ale ponieważ regulaminu nie widziałem nie mogłem go banować za coś co mogło by się z nim nie zgadzać dlatego postawnowiłem rozwiązać sprawę inaczej. Tworzyłem lepsze potforki gdy on expił chodziło mi tylko o chwilę dokuczania. Sądzę że powinienem zostać w tym momencie pouczonuy od HOSTERA ! Nie od jakiegoś GM-a i jeszcze GM << Mnie zbanował gdy nie miał do tego najmniejszego prawa. Prawo do banowania GM ma tylko Hoster OTS! Tak jak mówiłem należy mi się pouczenie bo za swoje błędy mogę serdecznie przeprosić gracza któremu upszykszałem grę ale też mogę przeprosić GM-a który wtedy był ze mną na OTS Możliwę że za bezczelność chodz nic takiego nie było. Liczę na Pozytywne rozpatrzenie wniosku! Tutaj mogę napisać że płaciłem za GM-a 2x SMS za 3,66 To są jakieś pieniądze a Gm miałem tylko 1 dzień Jest to argument potwierdzający to że powinienem być pouczony. Gdybym dostał Gm-a z  czystej woli od hostera z wielką dumą przyznał bym że jest to moja wina i nawet bym tego nie pisał ale rzecz jasna było inaczej . Też chciałbym OTS pochwalić i z chęcią chcę należeć do Obsługi.

@ GM Lonek

Raxownia Awards Luty 2010!
@GM Lonek

#2 2010-02-04 14:22:41

Czeko

Administrator

10657841
Punktów :   

Re: gdy wszGM Lonek.

Rakuza Chyba mozemy mu dac jeszcze 1 szanse?
Jestem za unbanem.

http://otslist.eu/points/3387      <<KLIKAJ!!!

#3 2010-02-04 14:49:46

Rakuza

Moderator

Punktów :   

ehm z jednej strony tak ale będziesz pod moim nadzorem  i wiec ze będzie jakaś skarga na ciebie to będzie wierzone bardziej osobę która cie oskarża . niech będzie unban

#4 2010-02-04 16:51:36

GM LOnek

.:VIP:.

Punktów :   

Dziekuje bardzo Adminom.

@Gm Lonek

Raxownia Awards Luty 2010!
@GM Lonek

Stopka forum

RSS